Snelle auto rijden?

Ben jij een auto fanaat en wil jij in een snelle auto rijden? Dan zal je vast aan ferrari rijden of lamborghini rijden denken. Maar wat als we jou zouden vertellen dat er een auto is die sneller gaat dan de Ferrari en Lamborghini en het goedkoper is om er in te rijden.

Hoe lang mag ik met een snelle auto rijden?

Je kunt zelf kiezen hoe lang je met in een snelle auto gaat rijden. 1 gehele dag in een snelle auto rijden? Dat is mogelijk. Je kunt ook een half uur in een snelle auto rijden of een uurtje met een snelle auto rijden.

Sportauto rijden als cadeau?

Is je vriend/vriendin jarig of heb je gewoon iets te vieren? Als autofreak is het natuurlijk geweldig als diegene in een snelle auto mag rijden. Autoliefhebber cadeau geven? Wil jij een autoliefhebber het perfecte cadeau cadeau geven? Geef dan een sportwagen rijden cadeau. Er is niks beters dan een autoliefhebber in een snelle auto te laten rijden.

De ultieme kick?

In een snelle auto rijden. De ultieme ervaring?

Wil jij in een een snelle auto met veel PK’s op de openbare weg rijden? Ontdek de experience…

De nissan GT-R R35 is de snelste productie auto die ooit heeft bestaan en kan snelheden bereiken van tot wel 380 km/u. De Nissan GT-R R35 heeft ook het record van snelste drift om zijn naam staan.

Bij gtrrijden.nl kunt u een experience boeken en komt u in een auto te zitten van 680pk die 100 km bereikt in 2.9 seconden. Bij Gtrrijden ervaar je de mooiste rit die je ooit gaat maken in een snelle auto.

Absolute NR#1.

De best beoordeelde driving experience van Nederland & België.

De plek voor de ultieme adrenaline kick. Stel je voor dat jij de kans krijgt om zelf in een snelle auto met 680PK te rijden…