Over ons

Begonnen als hobby is GTRRijden nu uitgegroeid tot een kleine movement met ruim 5000 trouwe volgers op Facebook. We hebben vanaf het eerste moment al veel mooie berichten mogen ontvangen waarvan het bericht van Kenneth toch wel de mooiste is:

“Na de geboorte van mijn zoon was dit het mooiste cadeau van men leven. Unieke ervaring aanrader voor elke autoliefhebber. Super !!!!!!”

Team met passie

GTRRijden is ontstaan vanuit passie. Het is niet alleen een ritje in een snelle auto. Het uiteindelijke doel is om jou nog dagen lang rond te laten lopen met een Big Smile. Niet alleen doordat je het gaspedaal vol in hebt mogen trappen, maar ook omdat je nog meer passie hebt gekregen voor de Nissan GT-R. Wij nemen voor, tijdens en na de rit uitgebreid de tijd voor je.

Een ervaring die je nooit zult vergeten

Je kunt op je gemak even rondom de auto lopen, nog even een foto maken van de wagen en samen met onze instructeur onder de motorkap kijken. Tijdens de rit kan je een van onze ervaren instructeurs alles vragen over de motor en de technische specificaties van dit monster. We nodigen je dan ook van harte uit in onze Godzilla.
Wij kunnen uiteindelijk nog meer over onszelf vertellen maar onze klanten kunnen dat beter.

Met vriendelijke groet,
TEAM GTRRijden.nl

Zelf rijden?

Meer over ons?