Ontvangen reviews via Facebook

Kelvin Volkers
Kelvin Volkers
2019-11-17T15:43:33+0000
vandaag gereden in deze GTR echt waanzinnig snel en super vet!zeker een aanrader en ga ik zeker nog een keer doen!
Ashley Den Ouden
Ashley Den Ouden
2019-11-10T16:22:19+0000
Ik heb een rit met de Nissan GTR cadeau gegeven en hij vond het geweldig. Hele vriendelijke mensen en handig te regelen!
Dylan Kroes
Dylan Kroes
2019-11-03T14:12:11+0000
Ik heb vandaag gereden in de witte gtr en alles was top!!!Hele aardige en gezellige instructeur en hele snelle auto.Alles was top en ik beveel het u zeker aan!!read more
Frank Van Den Broek
Frank Van Den Broek
2019-11-02T14:32:33+0000
na meerdere andere exoten te hebben "getest" dit keer in de gtr, waanzinnige ervaring zeker mede door het enthousiaste van de instructeur!allerbeste experience ever!!thanks daarvoor.Frankread more
Robbert Peek
Robbert Peek
2019-09-29T13:52:40+0000
de rit is echt super.ben zelf een nissan addict dus was een van mijn bucket list dingen die ik kan afvinken.de wagen rijd zo vertrouwd en goed!read more
Djamoro Hulshof
Djamoro Hulshof
2019-09-07T11:00:53+0000
Geweldige ervaring , Fenominaal!!!
Dustin de Jong
Dustin de Jong
2019-09-01T19:06:44+0000
Het waren 20 minuten lang vol met hoogtepunten! Wat een technologie zit er in de auto. Zonder enige moeite het vermogen zeer gecontroleerd op de weg houden, echt geweld(ig)! Leuke instructeur waaraan je merkt dat hij het na al die keren nog net zo geweldig vindt als jijzelf. Zeer zeker een aanrader en ik kom een x terug! Enige puntje was dat hij de camera de eerste minuten vergeten was aan te zetten. Verder heel gaaf!read more
Samantha Samx
Samantha Samx
2019-08-31T18:27:46+0000
Fantastische wagen met bizar vermogen, voor iedereen die twijfelt: DOEN!! 😍👌
Sebastien Hageman
Sebastien Hageman
2019-08-19T13:58:21+0000
Om mijn favoriete droom auto te rijden was geweldig! comminucatie was heel fijn en heb enorm genoten van de GTR! Als je echt dat achtbaangevoel wilt voelen in je buik moet je de R35 GTR gaan rijden, wat heeft dit ding een power, het is echt bizar! Nogmaals dankje wel.read more
Rudi Roest
Rudi Roest
2019-08-06T17:49:07+0000
Was fantastisch een geweldige ervaring rijker
Damian van den Bogaard
Damian van den Bogaard
2019-07-14T12:15:55+0000
wat een belevenis! bijna 700PK en zo gemakkelijk rijden! fijne instructeur en echt waar voor je centen.
Sam VB
Sam VB
2019-04-28T20:23:54+0000
wat een geweldige ervaring was dit!! ontzettend bedankt voor deze vette rit! Echt een aanrader!
Mathijn de Leijer
Mathijn de Leijer
2019-03-10T19:03:37+0000
Super bedankt voor de geweldige ervaring! Echt super leipe auto , die acceleratie, echt niet normaal !! Zeker een aanrader, kijk nog maar even in de achteruitkijkspiegel naar die Ferrari of Lamborghini achter je, die steeds kleiner worden ..Die acceleratie, echt ongekend snel !! Thanks nogmaals : )read more
Pascal Thys
Pascal Thys
2018-10-28T16:17:02+0000
Dit was gewoon de max. Iedereen die van snelheid houd en wat extra pk's raad ik iedereen deze wagen en deze firma aan voor het eens te testen. Hier heb je de gelegenheid voor alle pk's er uit te duwen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar en mij zien ze zeker nog is terugread more
AI Azaan
AI Azaan
2018-10-14T14:58:52+0000
Super leuk!!!Ben zelf 2 keer geweest achter elkaar op 100% auto live
Niels Vd Spoel
Niels Vd Spoel
2018-10-14T14:52:58+0000
Super super dik! Beveel het iedereen aan !!
Annemieke Kiesenberg - Veenstra
Annemieke Kiesenberg - Veenstra
2018-09-26T19:20:24+0000
Op 17/08/2018 hadden wij de Nissan Gtr geboekt voor ons huwelijk.Via mail en telefoon contact gehad en na vele telefoontjes hebben wij de Nissan geboekt. Wij mochten in Juli een proef rit maken in Roosendaal. Wij zijn daar door Hennie ontzettend goed ingelicht en hebben een geweldige proefrit gehad. Duidelijke uitleg, goede aanwijzingen en verkenning van deze enorm snelle auto!Wij konden na de proefrit niet meer wachten op onze grote dag. Op onze trouwdag was Hennie mooi op tijd en de auto zag er prachtig uit. Hennie reed in onze eigen auto achter ons aan naar alle foto-locaties, gemeentehuis en feestlocatie. Hield zich op de achtergrond, wachten op ons buiten toen wij in het gemeentehuis waren en wachten nog even bij de feestlocatie omdat er veel bekijks was voor de auto. Kortom; wij waren enorm blij dat wij de Gtr geboekt hadden voor onze mooie dag! Daarna netjes de borg terug gekregen.Bedankt voor alles Gtr-rijden!read more
Dennis van Hoorn
Dennis van Hoorn
2018-09-07T18:38:24+0000
Paar weken geleden mogen sturen ......man man wat een machine ....daar gaat m,n Nissan hart sneller van kloppen �
Thom Vrijmoed
Thom Vrijmoed
2018-07-22T13:26:06+0000
Leuke rit gehad en super aardige instructeur!
Dennis Janssens
Dennis Janssens
2018-07-11T15:14:07+0000
Ongelofelijke ervaring, de acceleratie is waanzinnig! Ook een enorm vriendelijke instructeur, mij zien jullie zeker terug!read more
Aron Sutopo
Aron Sutopo
2018-06-18T22:54:12+0000
De GTR was alles zoals ik me voorstelde, zoals granturismo en forza het al na probeerde te doen. De instructeur is erg aardig en weet zelf ook het nodige van auto's. Hartstikke fijn om iemand in je auto te hebben die kennis heeft van de auto, maar ook aan kan voelen hoe ver jij jezelf kent. Overweeg het om het weer te doen. Manmanmanread more
Manon Damian
Manon Damian
2018-06-09T16:07:33+0000
Super! Heb dit mijn vriend kado gedaan en het was voor hem helemaal geweldig dit ga ik zeker nog lang aanhoren!� instrecteur super chill en aardig. Ook geweldige service en kei goedkoop! Gaan het zeker nog vaker doen!read more
Lonneke van Leest
Lonneke van Leest
2018-05-14T11:24:05+0000
10 mei heerlijk de wegen van Almere onveilig gemaakt. Wat een top belevenis!! Nu snel voor eentje sparen.
David Sjerp
David Sjerp
2018-05-12T10:27:10+0000
Danny Rutten
Danny Rutten
2018-04-22T17:15:20+0000
Top! Genoten vanmiddag!
Facebook Rating
4.9

Ontvangen reviews via Google

Frank Van Den Broek
Frank Van Den Broek
16:28 02 Nov 19
na meerdere andere exoten te hebben "getest" dit keer in de gtr, waanzinnige ervaring zeker mede door het enthousiaste van de instructeur!allerbeste experience ever!!thanks daarvoor.Frankread more
eryk dabek
eryk dabek
14:53 22 Jul 19
great experience 😀
Laura Kenza
Laura Kenza
14:35 07 Jul 19
Waanzinnig! Wat een auto en wat een kracht. Ook heel belangrijk: leuke instructeur heel leuk gepraat en je rijdt ook echt 40 minuten. Geen gezeur, niets. Wordt zeker niet de laatste keer!read more
Zorax-KFTW
Zorax-KFTW
10:26 16 Jun 19
Echt een zalige ervaring voor snelheid liefhebbers en autoliefhebbers! Zou het sowieso nog is doen!
Lux's World
Lux's World
08:13 28 May 19
Desondanks er een fout was gemaakt is het snel en proffesioneel opgelost. Het was nog steeds een geweldige ervaring.
M.R. Visser
M.R. Visser
15:23 15 Apr 19
Even geleden zelf in deze GT-R mogen rijden, en het was in één woord fantastisch. Zeer vriendelijke instructeur die ook een hele fijne route had gekozen voor de 40 minuten durende rit. Paar keer flink gas mogen geven, en het is wat ze op de site al aangeven: je moet het echt zelf ervaren om te voelen hoe snel zoiets zich vanaf stilstand lanceert. Ik sluit mij aan bij wat anderen ook al zeiden: indien mogelijk zou ik persoonlijk altijd gaan voor de 40 minuten, zelfs die vliegen tijdens het genieten van de rit voorbij (net als al het andere om je heen) dus absoluut geen spijt dat ik niet voor de 20 minuten ben gegaan. Wat ook een enorm pluspunt van gtrrijden.nl is, is dat je ook bijna de volledige tijd echt aan het rijden bent, in plaats van dat er bijvoorbeeld al een kwartier besteed wordt aan uitleg e.d. voor je op weg kunt. Natuurlijk worden alsnog wel even wat essentiële dingen uitgelegd. Al met al een geweldige ervaring en iets wat ik nooit meer zal vergeten. Gtr rijden nogmaals bedankt voor alles en wie weet tot een volgende keer!read more
Vincent Kooman
Vincent Kooman
14:10 14 Apr 19
Net voor de tweede keer gereden, blijft geweldig om met de GT-R te rijden! Instructeur was aardig en geïnteresseerd, duidelijk een auto liefhebber. Ik ga zeker nog een keer!read more
h mulder
h mulder
13:25 02 Apr 19
Super gaaf!!!! Erg leuke ervaring. Top instructeur/ begeleider. GT-R is bloedsnel!!! Erg leuk om een keer te doen. Aanrader!!read more
B
B
17:37 04 Oct 18
Eerste afspraak hadden ze de locatie veranderd, stond ik na 2 uur rijden op de verkeerde locatie. waardoor alles in tijdsnood kwam en ze me wisten te vertellen dat ze een uur op voorhand een mail hadden gestuurd dat de rit op een andere locatie zou plaats vinden. Dan besloten ze om het voor die dag niet meer te laten doorgaan en het op een andere datum te zetten. dan mocht ik 40 min rijden inplaats van 20. ik heb dus wel 4u mogen rijden naar de verkeerde locatie!!! Uiteindelijk is het zover na x aantal weken. het was alweer een grote tegenvaller. van 0 naar 100 "launch control" niet mogen doen. "omdat er geen update was gedaan en er juist een nieuwe motor in ligt"???? En die "race instructeur" was alles behalve een ervaren chauffeur die "tips" geeft. Het enige dat hij me wist te vertellen is dat er al vaak mensen hun rijbewijs waren kwijt gespeeld en een grote boete aan hun been hadden door te snel te rijden.... Geen leuke ervaring! jammer!read more
Rogier Klutz
Rogier Klutz
09:09 09 Aug 18
Super ervaring. Eén blok geweld die auto. Prettige instructeur die alles netjes uitlegt. Verbeterpuntje: communicatie naar de klant buiten de rit om. Laat even weten of de afspraak bevestigd is en als je wat later komt dan de afgesproken tijd, bel de klant even op. Verder TOP.read more
Marc van Bruggen
Marc van Bruggen
18:09 11 Feb 18
Vandaag mogen rijden in de GTR, in Apeldoorn, was een hele unieke ervaring, moet je een keer gedaan hebben. De co-piloot (eigenaar) was heel aardig en helemaal niet moeilijk, je mag echt wel zelf gaan!read more
Sharwin Madho
Sharwin Madho
15:27 12 Jan 18
Uitstekende ervaring met GTRrijden en ze hebben een prachtige toevoeging gehad op DE dag van het huwelijk van mijn broer en schoonzus. Zeer vriendelijk en denkt graag mee! Ik zou ze adviseren!read more
martijn kleine
martijn kleine
00:11 25 Mar 17
Het beste wat ik ooit gedaan heb.Rijden in deze GTR is een ervaring die geen mens zal vergeten.Wat een auto !!! dit is gewoon niet met woorden te beschrijven.Geem Gallardo of Zonda die hier aan kan tippen.Dit is de absolute ervaring.Mijn droom is in vervulling gegaan. En ik hoop die van vele die komen gaan ook. ... Aanrader ! succes !!read more
Danny Aarden
Danny Aarden
20:49 13 Mar 17
Een geweldige unieke ervaring! Heerlijke auto om mee te rijden en een goede instructeur die er naast zit.
Kim Uppelschoten
Kim Uppelschoten
16:35 12 Mar 17
Onze zoon is compleet weg van sportwagens. Zijn favoriet is uiteraard de Nissan GTR. Gisteren de 11e maart was het dan uiteindelijk zo ver, 20 minuten mee mogen rijden in zijn favo auto! Ontvangst was super, chauffeur was super vriendelijk, Yann was helemaal in zijn sas en voelde zich helemaal op zijn gemak, wat een geweldige belevenis hebben jullie onze zoon gegeven. Dank jullie wel daarvoor. Speciale groeten van Yannread more
Danny Blaak
Danny Blaak
10:12 27 Feb 17
het was een prachtige ervaring, echt super
Ruud van Eijndhoven
Ruud van Eijndhoven
17:57 25 Feb 17
Ik had al wat vaker in snelle auto's meegereden, als bijrijder. Afgelopen zondag zelf achter het stuur plaats mogen nemen van deze prachtige GT-R. Ik voelde me als een klein kind in een snoepwinkel, wat een wagen! Het vermogen en het geluid van de GT-R is echt fenomenaal, wanneer je het gaspedaal intrapt zit je voordat je het doorhebt (want zo gemakkelijk gaat het) al boven toegestane snelheden. Ik heb echt genoten en krijg elke keer als ik er aan denk weer een big smile op m'n gezicht!read more
Niels Moens
Niels Moens
17:09 25 Feb 17
Een droomwagen, unieke ervaring! Topbegeleiding, ik kom zeker nog eens terug!
Reservato
Reservato
01:10 23 Feb 17
Zoals beloofd inderdaad een onvergetelijke ervaring. Mijn collega en ik hebben allebei 40 minuten zelf gereden in deze brute wagen. Aardige instructeur die ons veel wist te vertellen over de GT-R en andere sportwagens tijdens de rit. Uiteraard gaf het een dikke kick om het gaspedaal meerdere malen vol in te trappen. Tot de volgende keer David.read more
Een ervaring die je nooit zult vergeten

Dat is wat wij elke dag weer proberen waar te maken. GTRRijden is ontstaan vanuit passie. Het is niet alleen een ritje in een snelle auto. Het uiteindelijke doel is om jou nog dagen lang rond te laten lopen met een Big Smile. Niet alleen doordat je het gaspedaal vol in hebt mogen trappen, maar ook omdat je nog meer passie hebt gekregen voor de Nissan GT-R. Wij kunnen uiteindelijk nog meer over onszelf vertellen maar onze klanten kunnen dat beter.