Pascal Thys
Pascal Thys
2018-10-28T16:17:02+0000
Dit was gewoon de max. Iedereen die van snelheid houd en wat extra pk's raad ik iedereen deze wagen en deze firma aan voor het eens te testen. Hier heb je de gelegenheid voor alle pk's er uit te duwen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar en mij zien ze zeker nog is teruglees meer
AI Azaan
AI Azaan
2018-10-14T14:58:52+0000
Super leuk!!!Ben zelf 2 keer geweest achter elkaar op 100% auto live
Niels Vd Spoel
Niels Vd Spoel
2018-10-14T14:52:58+0000
Super super dik! Beveel het iedereen aan !!
Annemieke Kiesenberg - Veenstra
Annemieke Kiesenberg - Veenstra
2018-09-26T19:20:24+0000
Op 17/08/2018 hadden wij de Nissan Gtr geboekt voor ons huwelijk.Via mail en telefoon contact gehad en na vele telefoontjes hebben wij de Nissan geboekt. Wij mochten in Juli een proef rit maken in Roosendaal. Wij zijn daar door Hennie ontzettend goed ingelicht en hebben een geweldige proefrit gehad. Duidelijke uitleg, goede aanwijzingen en verkenning van deze enorm snelle auto!Wij konden na de proefrit niet meer wachten op onze grote dag. Op onze trouwdag was Hennie mooi op tijd en de auto zag er prachtig uit. Hennie reed in onze eigen auto achter ons aan naar alle foto-locaties, gemeentehuis en feestlocatie. Hield zich op de achtergrond, wachten op ons buiten toen wij in het gemeentehuis waren en wachten nog even bij de feestlocatie omdat er veel bekijks was voor de auto. Kortom; wij waren enorm blij dat wij de Gtr geboekt hadden voor onze mooie dag! Daarna netjes de borg terug gekregen.Bedankt voor alles Gtr-rijden!lees meer
Dennis van Hoorn
Dennis van Hoorn
2018-09-07T18:38:24+0000
Paar weken geleden mogen sturen ......man man wat een machine ....daar gaat m,n Nissan hart sneller van kloppen �
Thom Vrijmoed
Thom Vrijmoed
2018-07-22T13:26:06+0000
Leuke rit gehad en super aardige instructeur!
Dennis Janssens
Dennis Janssens
2018-07-11T15:14:07+0000
Ongelofelijke ervaring, de acceleratie is waanzinnig! Ook een enorm vriendelijke instructeur, mij zien jullie zeker terug!lees meer
Aron Sutopo
Aron Sutopo
2018-06-18T22:54:12+0000
De GTR was alles zoals ik me voorstelde, zoals granturismo en forza het al na probeerde te doen. De instructeur is erg aardig en weet zelf ook het nodige van auto's. Hartstikke fijn om iemand in je auto te hebben die kennis heeft van de auto, maar ook aan kan voelen hoe ver jij jezelf kent. Overweeg het om het weer te doen. Manmanmanlees meer
Manon Damian
Manon Damian
2018-06-09T16:07:33+0000
Super! Heb dit mijn vriend kado gedaan en het was voor hem helemaal geweldig dit ga ik zeker nog lang aanhoren!� instrecteur super chill en aardig. Ook geweldige service en kei goedkoop! Gaan het zeker nog vaker doen!lees meer
Lonneke van Leest
Lonneke van Leest
2018-05-14T11:24:05+0000
10 mei heerlijk de wegen van Almere onveilig gemaakt. Wat een top belevenis!! Nu snel voor eentje sparen.
David Sjerp
David Sjerp
2018-05-12T10:27:10+0000
Danny Rutten
Danny Rutten
2018-04-22T17:15:20+0000
Top! Genoten vanmiddag!
Stephan Spronk
Stephan Spronk
2018-04-08T09:45:53+0000
Donderdag 5 april getrouwd in deze geweldige auto. Wat een mooie ervaring. Ongelooflijk wat voor power deze top car heeft. En alleen maar lof voor de begeleider van de auto. Dankjewel we hebben genoten.lees meer
Jarno Lokken
Jarno Lokken
2018-04-07T21:12:12+0000
Super ervaring en zeer vriendelijke man, en de auto rijd echt super� kom zeker terug.
Don Middelkoop
Don Middelkoop
2018-04-07T12:09:18+0000
Fantastische 20 min geweldige instructeur en uiteraard een waanzinnige auto. Altijd al in een GTR R35 willen rijden. Zeker tot ziens !lees meer
Maikel Dekker
Maikel Dekker
2018-03-12T17:54:46+0000
Gister voor de 2e keer met de gtr mogen rijden � wat een geweldige ervaring blijft het, zou het elke dag wel willen doen � ik weet zeker dat er nog wel een 3e keer komt �lees meer
Jesse Woltersom
Jesse Woltersom
2018-03-11T21:04:44+0000
Aanrader voor iedereen!Neem van mij aan, ga voor de 40 minuten als je het kan want de 20 minuten vliegen zo om.
Silvana Dennis
Silvana Dennis
2018-02-19T13:27:50+0000
Vandaag heeft me mannetje zijn valentijns cadeau vezilverd natuurlijk extra minuuten bij geboekt voor hem hij vond het helemaal geweldig !!!lees meer
Dimitri Skoutelas
Dimitri Skoutelas
2018-02-17T12:48:06+0000
Danny Rondags
Danny Rondags
2018-02-14T00:39:44+0000
Nynke de Vries
Nynke de Vries
2018-02-04T11:27:37+0000
Dit cadeau aan mijn vriend gegeven, wat een ervaring voor hem! Bedankt voor de mooie filmpjes en de ervaring. We zijn super geholpen en we komen zeker nog een keer terug!lees meer
Marcel Lichtenberg
Marcel Lichtenberg
2018-01-24T19:56:25+0000
Timo ten Donkelaar
Timo ten Donkelaar
2018-01-14T20:31:25+0000
ik was al fan van Japanse auto's. gisteren heb ik dus mogen rijden in deze prachtige auto. vriendelijke man die mij al snel op mijn gemak stelde. de auto rijd verder verbazingwekkend chill bij lage snelheden in de stad/dorp (50km/h) dit had ik persoonlijk niet verwacht. toen ik uiteindelijk de autobaan op ging en moest invoegen. dacht ik voor een auto te kunnen. en dat kon ook! ik drukte met dikke teen op het gaspedaal weg was ik! 😀 ook mocht ik op een recht stuk ook nog even lekker gas geven. mijn verwachting zijn meer dan overtroffen. dikke aanrader voor auto liefhebbers en patrolheads 😀lees meer
Rick Bouwman
Rick Bouwman
2017-12-21T11:52:23+0000
Net gereden in Almere! Wat geweldig overweldigend! Hele aardige instructeur! En een geweldige auto! Aanrader voor iedereen! Danku voor deze gave ervaring!!!lees meer
Damien Schipper
Damien Schipper
2017-12-03T13:23:53+0000
Wat een geweldige auto. Bijzondere ervaring, echt geweldig.

Ontvangen reviews via Facebook

Facebook Beoordeling
4.9
Ruud van Eijndhoven
Ruud van Eijndhoven
17:57 25 Feb 17
Ik had al wat vaker in snelle auto's meegereden, als bijrijder. Afgelopen zondag zelf achter het stuur plaats mogen nemen van deze prachtige GT-R. Ik voelde me als een klein kind in een snoepwinkel, wat een wagen! Het vermogen en het geluid van de GT-R is echt fenomenaal, wanneer je het gaspedaal intrapt zit je voordat je het doorhebt (want zo gemakkelijk gaat het) al boven toegestane snelheden. Ik heb echt genoten en krijg elke keer als ik er aan denk weer een big smile op m'n gezicht!Lees meer
Reservato
Reservato
01:10 23 Feb 17
Zoals beloofd inderdaad een onvergetelijke ervaring. Mijn collega en ik hebben allebei 40 minuten zelf gereden in deze brute wagen. Aardige instructeur die ons veel wist te vertellen over de GT-R en andere sportwagens tijdens de rit. Uiteraard gaf het een dikke kick om het gaspedaal meerdere malen vol in te trappen. Tot de volgende keer David.Lees meer
Niels Moens
Niels Moens
17:09 25 Feb 17
Een droomwagen, unieke ervaring! Topbegeleiding, ik kom zeker nog eens terug!
Danny Blaak
Danny Blaak
10:12 27 Feb 17
het was een prachtige ervaring, echt super
Kim Uppelschoten
Kim Uppelschoten
16:35 12 Mar 17
Onze zoon is compleet weg van sportwagens. Zijn favoriet is uiteraard de Nissan GTR. Gisteren de 11e maart was het dan uiteindelijk zo ver, 20 minuten mee mogen rijden in zijn favo auto! Ontvangst was super, chauffeur was super vriendelijk, Yann was helemaal in zijn sas en voelde zich helemaal op zijn gemak, wat een geweldige belevenis hebben jullie onze zoon gegeven. Dank jullie wel daarvoor. Speciale groeten van YannLees meer
martijn kleine
martijn kleine
00:11 25 Mar 17
Het beste wat ik ooit gedaan heb.Rijden in deze GTR is een ervaring die geen mens zal vergeten.Wat een auto !!! dit is gewoon niet met woorden te beschrijven.Geem Gallardo of Zonda die hier aan kan tippen.Dit is de absolute ervaring.Mijn droom is in vervulling gegaan. En ik hoop die van vele die komen gaan ook. ... Aanrader ! succes !!Lees meer
Danny Aarden
Danny Aarden
20:49 13 Mar 17
Een geweldige unieke ervaring! Heerlijke auto om mee te rijden en een goede instructeur die er naast zit.
Sharwin Madho
Sharwin Madho
15:27 12 Jan 18
Uitstekende ervaring met GTRrijden en ze hebben een prachtige toevoeging gehad op DE dag van het huwelijk van mijn broer en schoonzus. Zeer vriendelijk en denkt graag mee! Ik zou ze adviseren!Lees meer
Marc van Bruggen
Marc van Bruggen
18:09 11 Feb 18
Vandaag mogen rijden in de GTR, in Apeldoorn, was een hele unieke ervaring, moet je een keer gedaan hebben. De co-piloot (eigenaar) was heel aardig en helemaal niet moeilijk, je mag echt wel zelf gaan!Lees meer
Rogier Klutz
Rogier Klutz
09:09 09 Aug 18
Super ervaring. Eén blok geweld die auto. Prettige instructeur die alles netjes uitlegt. Verbeterpuntje: communicatie naar de klant buiten de rit om. Laat even weten of de afspraak bevestigd is en als je wat later komt dan de afgesproken tijd, bel de klant even op. Verder TOP.Lees meer
B
B
17:37 04 Oct 18
Eerste afspraak hadden ze de locatie veranderd, stond ik na 2 uur rijden op de verkeerde locatie. waardoor alles in tijdsnood kwam en ze me wisten te vertellen dat ze een uur op voorhand een mail hadden gestuurd dat de rit op een andere locatie zou plaats vinden. Dan besloten ze om het voor die dag niet meer te laten doorgaan en het op een andere datum te zetten. dan mocht ik 40 min rijden inplaats van 20. ik heb dus wel 4u mogen rijden naar de verkeerde locatie!!! Uiteindelijk is het zover na x aantal weken. het was alweer een grote tegenvaller. van 0 naar 100 "launch control" niet mogen doen. "omdat er geen update was gedaan en er juist een nieuwe motor in ligt"???? En die "race instructeur" was alles behalve een ervaren chauffeur die "tips" geeft. Het enige dat hij me wist te vertellen is dat er al vaak mensen hun rijbewijs waren kwijt gespeeld en een grote boete aan hun been hadden door te snel te rijden.... Geen leuke ervaring! jammer!Lees meer

Ontvangen reviews via Google

Een ervaring die je nooit zult vergeten

Dat is wat wij elke dag weer proberen waar te maken. GTRRijden is ontstaan vanuit passie. Het is niet alleen een ritje in een snelle auto. Het uiteindelijke doel is om jou nog dagen lang rond te laten lopen met een Big Smile. Niet alleen doordat je het gaspedaal vol in hebt mogen trappen, maar ook omdat je nog meer passie hebt gekregen voor de Nissan GT-R. Wij kunnen uiteindelijk nog meer over onszelf vertellen maar onze klanten kunnen dat beter.

Contactgegevens

1326 JE Almere
Tel: 06 - 46 69 51 76
KVK: 28056023
BTWNR: NL 800501135B01

Volg ons op sociale media

Veilig betalen