De Nissan GT-R driving experience.

Dit is de best beoordeelde driving experience van Nederland.
Ervaar de fenomenale acceleratiekracht van onze 680 PK snelle Nissan GT-R R35… Een ervaring die je nooit zult vergeten.

680 PK
0-100 km/u binnen 3 seconde
Begeleiding door een Race-instructeur
Zelf rijden of meerijden
De Supercar Experience zonder begrenzer

Facebook Beoordeling
5.0

Stel je voor dat jij de kans krijgt om zelf in een supercar met 680PK te rijden…

Hoe zou jij na afloop reageren? Je zit werkelijk waar vol adrenaline… Je hebt zojuist de ultieme driving experience van Nederland & België gevonden…

Facebook Beoordeling
5.0

Dit is wat Dennis na afloop schreef op onze Facebook pagina:

“Ongelofelijke ervaring, de acceleratie is waanzinnig! Ook een enorm vriendelijke instructeur, mij zien jullie zeker terug!”

Dennis Janssens

Als best beoordeeld

Hoe ziet de experience eruit?

Houd je van adrenaliene en super snelle auto’s? Dan moet je dit meemaken! Je voelt de adrenaline letterlijk door je lichaam gieren als je het gaspedaal van onze 680 PK snelle Nissan GT-R vol intrapt. Samen met onze instructeur ga je voor 20 of 40 minuten rijden op de openbare weg.  Ben jij er klaar voor om binnen 3 seconde op 100 km/u te zitten?

*We vertrekken vanaf 7 opstap locaties.

1. Foto moment

Tijdens de experience heb je voor én na je rit de mogelijkheid om foto’s en filmpjes te maken. Een foto van jezelf voor, naast en natuurlijk in de auto mag niet ontbreken!

2. Instructies

Onze instructeur geeft je een uitgebreide uitleg over hoe je deze supercar veilig kan besturen. We leggen je precies uit hoe je schakelt en gebruik kan maken van de TURBO boost functies.

2. Instructies

Onze instructeur geeft je een uitgebreide uitleg over hoe je deze supercar veilig kan besturen. We leggen je precies uit hoe je schakelt en gebruik kan maken van de TURBO boost functies.

3. VROEMM GASSEN MAAR!

Je kan kiezen uit 2 experiences. 20 of 40 minuten rijden. Bij elke experience hebben is er 10 minuten extra tijd gereserveerd voor het foto moment en de instructies.

Wat kost de Nissan GT-R Experience?

GT-R driving experience basic

Je gaat samen met onze instructeur 20 minuten de openbare weg op. Je geeft zelf gas en schakelt met flippers of manueel. Een prima start om kennis te maken met onze Nissan GT-R.

*+ 10 minuten fotomoment en instructie.

van €135

voor €97

GT-R driving experience xtreme

Ben je een diehard GT-R fan? Dan is 40 minuten zelf rijden in onze supercar dé Experience voor jou. Je geeft zelf gas en schakelt met flippers of manueel. 

*+ 10 minuten fotomoment en instructie.

van €240

voor €159

Heb jij zelf nog geen rijbewijs maar wil je wel graag in onze GT-R stappen?

GT-R driving experience basic | Meerijden

Heb je zelf geen rijbewijs of ben je om welke reden dan ook niet rijbevoegd? Ga samen met onze instructeur als bijrijder 20 minuten de openbare weg op. Een prima start om kennis te maken met onze Nissan GT-R.

*+ 10 minuten fotomoment en instructie.

van €135

voor €97

Extra bij te boeken

On-board video

Wil jij je rit thuis nog eens herbeleven? Onze GT-R is uitgerust met een HD onboard camera. Uiteraard zullen je vrienden enorm jaloers zijn als jij ze laat zien dat je in deze geweldige supercar hebt gereden.

€20

Kies voor extra zekerheid

Afkopen eigen risico

Als bestuurder heb je een eigen risico van € 1.500,-. We bieden je de mogelijkheid om dit per rit af te kopen.

€25

De ultieme driving experience.

De rit van je dromen maken?

Rijden in een Nissan GT-R is een ervaring die je nooit zult vergeten.

Meer dan 5.000 racefanaten gingen je voor…

Dennis is niet de enige die we zeker terug hebben gezien… eigenlijk wil je meteen nog een keer. Het gevoel dat je ervaart is niet te beschrijven. Gelukkig geldt het spreekwoord: “één foto zegt meer dan 1000 woorden.”

Het gevoel is misschien een beetje te vergelijken als een ritje in de achtbaan. Je wilt meteen nog een keer. De achtbaan bestuur je echter niet zelf. Jij bestuurt onze GT-R straks wél zelf… Er is geen begrenzer aanwezig waardoor je vol gas kan vertrekken en in minder dan 3 seconde op de 100km/u zit. Deze acceleratiekracht is niet te beschrijven en wil je na de eerste keer rijden nog een keer ervaren net als Maikel:

“Gister voor de 2e keer met de gtr mogen rijden! wat een geweldige ervaring blijft het, zou het elke dag wel willen doen! ik weet zeker dat er nog wel een 3e keer komt !”

Maikel Dekker

wat een belevenis! bijna 700PK en zo gemakkelijk rijden! fijne instructeur en echt waar voor je centen.
Damian van den Bogaard
2019-07-14T12:15:55+0000
wat een geweldige ervaring was dit!! ontzettend bedankt voor deze vette rit! Echt een aanrader!
Sam VB
2019-04-28T20:23:54+0000
Super bedankt voor de geweldige ervaring! Echt super leipe auto , die acceleratie, echt niet normaal !! Zeker een aanrader, kijk nog maar even in de achteruitkijkspiegel naar die Ferrari of Lamborghini achter je, die steeds kleiner worden ..Die acceleratie, echt ongekend snel !! Thanks nogmaals : )
Mathijn de Leijer
2019-03-10T19:03:37+0000
Dit was gewoon de max. Iedereen die van snelheid houd en wat extra pk's raad ik iedereen deze wagen en deze firma aan voor het eens te testen. Hier heb je de gelegenheid voor alle pk's er uit te duwen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar en mij zien ze zeker nog is terug
Pascal Thys
2018-10-28T16:17:02+0000
Super super dik! Beveel het iedereen aan !!
Niels Vd Spoel
2018-10-14T14:52:58+0000

Veelgestelde vragen

Waar mag ik rijden tijdens de Experience?

Je gaat rijden op de openbare weg. Vanaf de opstaplocatie leren we je hoe je met onze Nissan GT-R veilig van start kunt gaan om vervolgens op de snelweg het gaspedaal in te kunnen trappen.

In welke plaatsen is het mogelijk om op te stappen?

We vertrekken vanaf de Van der Valk locaties in: Almere, Apeldoorn, Den Bosch/Nuland, Wolvega, Zoetermeer, Roosendaal en Eindhoven.

Wat houdt het eigen risico in?

Per rit geldt een eigen risico van €1.500 voor schade tijdens de rit. Het is mogelijk om je eigen risico af te kopen voor € 25,- per rit. Je bent dan volledig verzekerd tegen alle schade. We adviseren altijd om het eigen risico af te kopen. Dit kan je alleen doen voor de rit. Koop je dit niet af dan draagt de chauffeur de verantwoording voor het eigen risico van €1500. 

Is het mogelijk om passagiers mee te nemen tijdens de rit?

De boeking is geldig voor 1 persoon. Naast de bestuurder en instructeur nemen we geen passagiers mee in de GT-R. We bieden wel de mogelijkheid om gebruik te maken van onze HD-onboard camera zodat je alles nog eens terug kunt kijken en aan je vrienden of familie kunt laten zien!

Is het mogelijk om samen met een vriend meerdere ritten achter elkaar te boeken?

Ja dit is uiteraard mogelijk. Jullie kunnen nu allemaal een waardebon kopen en deze tegelijkertijd bij ons inwisselen zodat jullie samen van deze ervaring kunnen genieten.

Hoe vindt de betaling plaats?

Je kunt bij ons gemakkelijk online betalen. De betaling gaat via Mollie (Nederlandse klanten kunnen zo betalen via Ideal en Belgische klanten via Ban Contact). Uiteraard is onze website geheel beveiligd door middel van het SSL certificaat waardoor je gegevens in veilige handen zijn.

De ultieme driving experience.

Ben jij klaar voor de ultieme adrenaline kick?

Stap in onze Nissan GT-R en maak de rit van je dromen.