Ferrari rijden?

Rijden in een Ferrari, wil jij dat?

Zelf Ferrari rijden is een leuke ervaring. Wil jij ook rijden in Ferrari? Kies dan voor een ritje Ferrari rijden. In Nederland kun je onder andere een Ferrari f430 rijden of een Ferrari 458 rijden.

Rijden met een Ferrari? Hoelang mag ik Ferrari rijden?

Een ritje in een Ferrari duurt net zoals als jij wilt Ferrari rijden. Je kunt een half uur Ferrari rijden of een uurtje Ferrari rijden. Als 1 uur Ferrari rijden voor jou nog niet lang genoeg is kun je zelfs een dagje Ferrari rijden.

Dagje Ferrari rijden

Een dagje rijden in een Ferrari betekent dat jij die dag de tijdelijke eigenaar bent van de Ferrari. Je zult dan de Ferrari huren en er is geen instructeur bij aanwezig. Als dit is wat jij zoekt dan kies je voor een dagje in Ferrari rijden. Wat het kost vind je bij dagje Ferrari rijden prijs hieronder.

De ultieme kick?

In een Ferrari rijden? De ultieme ervaring?

Wil jij in een Ferrari rijden? Met veel PK’s over de openbare weg rijden? Lees dan of dit de beste keuze is…

Ferrari rijden cadeau geven

Ferrari rijden kado geven is helemaal leuk om te doen. Rijden in een Ferrari cadeau doen voor een verjaardag, met kerst of gewoon zomaar? De gelukkig zal gegarandeerd blij zijn met zijn cadeau Ferrari rijden. Twijfel niet als je rijden in Ferrari kado wilt doen en maak iemand blij met jouw ritje Ferrari cadeau. Weet jij al wie jij rijden in Ferrari cadeau doet? Je kunt ook Ferrari rijden cadeau geven als je zelf gaat rijden en het leuk vind als iemand met je mee gaat. Iemand goedkoop Ferrari rijden cadeau geven? Kijk dan of er ergens een aanbieding is. 

Ferrari rijden aanbieding

Goedkoop Ferrari rijden? Maak dan gebruik van een aanbieding Ferrari rijden. Of Ferrari rijden goedkoop is hangt af van jouw budget. Het is minimaal bedrag X.

Waar kan ik Ferrari rijden?

Benieuwd waar jij in Nederland je in een Ferrari kunt rijden? Er zijn verschillende opstaplocaties:
Noord Holland
Amsterdam
Zuid Holland
Zoetermeer
Rotterdam
Den Haag
Noord Brabant
Eindhoven
Breda
Limburg
Friesland
Groningen
Overijssel
Zwolle
Gelderland
Nijmegen

Ferrari rijden op circuit

Rijden in een Ferrari op circuit? Dat is mogelijk. Het kunt zelfs zelf Ferrari rijden op circuit in Zandvoort. Zie jij jezelf al rijden met een Ferrari op circuit? Met een dagje Ferrari rijden circuit kun je echt racen in een Ferrari.

In de prijzen gevallen

De best beoordeelde driving experience van Nederland & België.

Ook dit jaar weer de plek voor de ultieme adrenaline kick. Stel je voor dat jij de kans krijgt om zelf in een supercar met 680PK te rijden…