De trouwerij van Raymon & Wendy

Hoe hebben zij hun bijzondere dag ervaren in deze geweldige supercar?

Nissan GT-R

GE-WEL-DIG!!!

Van tevoren hebben wij een proefrit mogen inplannen om meer uitleg over deze wagen te krijgen. Dit was erg handig en fijn om te doen. Wat een geweldige auto!

Doordat de communicatie met verschillende contactpersonen was, verliep dit aan het begin een beetje stroef. Uiteindelijk hebben wij toch nog de dag van ons leven gehad. Dus: een aanrader!

Ervaring

De dag van ons leven

Trouwlocatie

Kasteel de Schaffelaar in Barneveld

We kwamen ruim op tijd aan op de trouwlocatie. Toen we aankwamen rijden, wisten de gasten niet wat ze zagen. We hebben zoveel leuke reacties gekregen!

Review

“Toen we aankwamen rijden, wisten de gasten niet wat ze zagen. We hebben zoveel leuke reacties gekregen!”

Geen zorgen over de trouwauto

De Nissan GT-R zet al je gedachten aan de kant

Wil jij je net zoals Raymon & Wendy geen zorgen maken over afspraken van de trouwauto? Wij zorgen ervoor dat alles is geregeld en dat je een geweldige entree kunt maken!

Foto’s

Bekijk de foto’s van klanten die jou voor waren en raak geïnspireerd door hun ervaring!

Waarom zou je voor ons moeten kiezen?

Als je op zoek bent naar iets anders dan een klassieke auto, dan ben je bij GTRrijden.nl aan het juiste adres. Aan komen rijden in een supercar? Je gasten zullen sprakeloos zijn! Wij denken graag mee aan je speciale wensen en zullen jullie ruimschoots van tevoren ophalen en weer terugbrengen. Je kunt dus optimaal genieten van je dag.
Een supercar als trouwauto

Al je wensen bespreekbaar

Rij in een Nissan GT-R op je trouwdag net zoals Raymon & Wendy en laat je gasten versteld staan! Bespreek al je wensen met ons en wij regelen het.