De trouwerij van Mark & Marloes

De Nissan GT-R zorgde voor een unieke ervaring en liet alle adrenaline inkicken. Wat een vermogen heeft deze auto!

Nissan GT-R

De juiste trouwauto

De Nissan GT-R zorgde voor een unieke ervaring en liet alle adrenaline inkicken. Wat een vermogen heeft deze auto!

De service was erg goed en zijn de afspraken netjes nagekomen. Het is zeker een aanrader en een goede toevoeging op een toch al perfecte dag!

Ervaring

Een goede toevoeging

Trouwlocatie

Heeren van Montfoort

In de verte hoorden onze gasten ons al aan komen rijden. Ze stonden versteld over deze bijzondere trouwauto. Wat een leuke reacties!

Review

“De service was erg goed en zijn de afspraken netjes nagekomen. Het is zeker een aanrader en een goede toevoeging op een toch al perfecte dag!”

Geen zorgen over de trouwauto

De Nissan GT-R zet al je gedachten aan de kant

Wil jij je net zoals Mark & Marloes geen zorgen maken over afspraken van de trouwauto? Wij zorgen ervoor dat alles is geregeld en dat je een geweldige entree kunt maken!

Foto’s

Bekijk de foto’s van klanten die jou voor waren en raak geïnspireerd door hun ervaring!

Waarom zou je voor ons moeten kiezen?

Als je op zoek bent naar iets anders dan een klassieke auto, dan ben je bij GTRrijden.nl aan het juiste adres. Aan komen rijden in een supercar? Je gasten zullen sprakeloos zijn! Wij denken graag mee aan je speciale wensen en zullen jullie ruimschoots van tevoren ophalen en weer terugbrengen. Je kunt dus optimaal genieten van je dag.
Een supercar als trouwauto

Al je wensen bespreekbaar

Rij in een Nissan GT-R op je trouwdag net zoals Mark & Marloes en laat je gasten versteld staan! Bespreek al je wensen met ons en wij regelen het.