De trouwerij van Gusto & Joyce

Hoe hebben zij hun bijzondere dag ervaren in deze geweldige supercar?

Nissan GT-R

Een onvergetelijke ervaring met onze trouwauto

Wij hebben een onvergetelijke bruiloft gehad mede door de ervaring met de Nissan GT-R als trouwauto. We hadden van tevoren een proefrit en uitleg gehad en op de dag zelf was alles perfect geregeld! De auto was netjes op tijd afgeleverd en zag er mooi uit.

Was erg fijn om in te rijden. De auto heeft een mooi geluid en wat een acceleratie! Het was een geweldige ervaring en we zijn blij met deze keuze voor de trouwauto.

Ervaring

Een echte aanrader

Trouwlocatie

Parkhotel Hugo de Vries

Wat een bijzonder entree. De gasten waren sprakeloos! Wij hebben er mooie foto’s mee gemaakt waar we met veel plezier op terug kunnen kijken.
Echt een aanrader!

Review

“Wij hebben een onvergetelijke bruiloft gehad mede door de ervaring met de Nissan GT-R als trouwauto.”

Geen zorgen over de trouwauto

De Nissan GT-R zet al je gedachten aan de kant

Wil jij je net zoals Gusto & Joyce geen zorgen maken over afspraken van de trouwauto? Wij zorgen ervoor dat alles is geregeld en dat je een geweldige entree kunt maken!

Foto’s

Bekijk de foto’s van klanten die jou voor waren en raak geïnspireerd door hun ervaring!

Waarom zou je voor ons moeten kiezen?

Als je op zoek bent naar iets anders dan een klassieke auto, dan ben je bij GTRrijden.nl aan het juiste adres. Aan komen rijden in een supercar? Je gasten zullen sprakeloos zijn! Wij denken graag mee aan je speciale wensen en zullen jullie ruimschoots van tevoren ophalen en weer terugbrengen. Je kunt dus optimaal genieten van je dag.
Een supercar als trouwauto

Al je wensen bespreekbaar

Rij in een Nissan GT-R op je trouwdag net zoals Gusto & Joyce en laat je gasten versteld staan! Bespreek al je wensen met ons en wij regelen het.