De trouwerij van Alex & Wendy

Hoe hebben zij hun bijzondere dag ervaren in deze geweldige supercar?

Nissan GT-R

Dit moest onze trouwauto worden!

De keuze voor de trouwauto was al snel gemaakt. Het moest de GT-R worden. Met deze GT-R hadden wij al een aantal keer gereden en wat een prachtige en elegante toevoeging was dit op onze dag.

Met deze supercar konden wij de spanning voor de bruiloft even aan de kant zetten. De adrenaline gierde door ons lichaam. Wat een top ervaring!

Ervaring

Even aan iets anders denken

Trouwlocatie

Een entree om nooit te vergeten

Wij hebben met de Nissan GT-R een geweldige entree mogen maken. Niet alleen wij, maar ook onze gasten waren allen zeer gecharmeerd van de GT-R en waren erg sprakeloos.

Review

“Gewoonweg geweldig! Wij kunnen deze auto en de medewerkers van GT-R rijden van harte aanbevelen!”

Geen zorgen over de trouwauto

De Nissan GT-R zet al je gedachten aan de kant

Wil jij je net zoals Alex & Wendy geen zorgen maken over afspraken van de trouwauto? Wij zorgen ervoor dat alles is geregeld en dat je een geweldige entree kunt maken!

Foto’s

Bekijk de foto’s van klanten die jou voor waren en raak geïnspireerd door hun ervaring!

Waarom zou je voor ons moeten kiezen?

Als je op zoek bent naar iets anders dan een klassieke auto, dan ben je bij GTRrijden.nl aan het juiste adres. Aan komen rijden in een supercar? Je gasten zullen sprakeloos zijn! Wij denken graag mee aan je speciale wensen en zullen jullie ruimschoots van tevoren ophalen en weer terugbrengen. Je kunt dus optimaal genieten van je dag.
Een supercar als trouwauto

Al je wensen bespreekbaar

Rij in een Nissan GT-R op je trouwdag net zoals Alex & Wendy en laat je gasten versteld staan! Bespreek al je wensen met ons en wij regelen het.