Supercar experience

Heb je wel zin in een adrenaline kick. Dan ben je klaar voor een supercar experience. Tijdens deze super experience zal jij ervaren hoe het is met een supercar over de openbare weg te scheuren.

Supercar te rijden.
0-100 km/u binnen no time
Begeleiding door een Race-instructeur
Zelf rijden of meerijden
Supercar Experience zonder begrenzer

Facebook Rating
4.9

Hoe lang duurt de supercar experience

Je kunt van te voren aan geven of je 20 of 40 minuten lang wilt rijden. Dit is échte rijtijd.

Hoe werkt de Supercar experience?

Voor en na de Supercar Experience krijg je de mogelijkheid paar vette foto’s en video’s te maken zodat je aan iedereen kan laten zien in wat voor een brute bolide jij hebt gereden. Daarna krijg je een uitgebreide uitleg over de auto en kun je een kijkje nemen onder de motorkap. Hierna ga je samen met onze instructeur de openbare weg op gaat. Je wordt tijdens de experience begeleid door een ervaren instructeur die jou van tevoren instructies geeft zodat je het maximale uit de supercar kunt halen. Onze instructeurs hebben zelf jarenlang in supercars gereden en zijn vanuit die passie Gtrrijden begonnen.

Supercar experience ervaringen

Soms worden we er verlegen van. Dit is hoe anderen ons beoordelen.

Kees Van Oers
Kees Van Oers
2021-04-04T14:34:43+0000
100% 5-sterren aanbeveling voor deze geweldige rit met de Nissan GT-R 👍👍. Er wordt rustig en duidelijk uitleg gegeven en er is genoeg ruimte om de auto goed uit te testen. Ik kwam eerder mijn eigen grenzen tegen en verre van de grenzen van de auto 💪! TOP!Dit is iets dat je echt gedaan moet hebben als je van auto's houdt, en helemaal als je gek bent van Godzilla, zoals ik🤪!read more
Sergio van Sichem
Sergio van Sichem
2020-08-06T05:56:14+0000
Het was een top dag. Jammer dat het regende maar dat mocht de pret niet drukken.Wat een monster van een wagen en wat een power zeg. Helaas kon je de power niet volledig testen. Het geluid van de uitlaat tijdens het rijden is super vetread more
Bert Bruil
Bert Bruil
2020-07-12T14:51:16+0000
Hele gave auto om te rijden, super snel is de auto maar je zou naar een circuit moeten gaan om het maximale uit de auto te kunnen halen.

De ultieme driving experience.

Ben jij klaar voor de ultieme adrenaline kick?

Stap in onze Nissan GT-R en maak de rit van je dromen.