Supercar experience

Heb je wel zin in een adrenaline kick. Dan ben je klaar voor een supercar experience. Tijdens deze super experience zal jij ervaren hoe het is met een supercar over de openbare weg te scheuren.

Supercar te rijden.
0-100 km/u binnen no time
Begeleiding door een Race-instructeur
Zelf rijden of meerijden
Supercar Experience zonder begrenzer

Facebook Beoordeling
4.9

Hoe lang duurt de supercar experience

Je kunt van te voren aan geven of je 20 of 40 minuten lang wilt rijden. Dit is échte rijtijd.

Hoe werkt de Supercar experience?

Voor en na de Supercar Experience krijg je de mogelijkheid paar vette foto’s en video’s te maken zodat je aan iedereen kan laten zien in wat voor een brute bolide jij hebt gereden. Daarna krijg je een uitgebreide uitleg over de auto en kun je een kijkje nemen onder de motorkap. Hierna ga je samen met onze instructeur de openbare weg op gaat. Je wordt tijdens de experience begeleid door een ervaren instructeur die jou van tevoren instructies geeft zodat je het maximale uit de supercar kunt halen. Onze instructeurs hebben zelf jarenlang in supercars gereden en zijn vanuit die passie Gtrrijden begonnen.

Supercar experience ervaringen

Soms worden we er verlegen van. Dit is hoe anderen ons beoordelen.

Léon Megelink
Léon Megelink
2020-07-12T22:49:40+0000
Heel erg gaaf! Vandaag gereden met een super aardige instructeur. Zodra je het gas intrapt heb je het gevoel alsof je opstijgt! Dit is een ervaring wat iedereen wilt meemaken! Het geluid wanneer de auto start is alleen al super bruut!lees meer
Bert Bruil
Bert Bruil
2020-07-12T14:51:16+0000
Hele gave auto om te rijden, super snel is de auto maar je zou naar een circuit moeten gaan om het maximale uit de auto te kunnen halen.
Tim de Haan
Tim de Haan
2020-07-12T09:35:31+0000
Super ervaring. Afgelopen zaterdag deze machine mogen meemaken, wat een genot.Je hebt verwachtingen, maar dit soort geweld valt niet te verwachten.Super chille instructeur, heel vriendelijk en spraakzaam.Dit is zeker voor herhaling vatbaar en zal ook in de omgeving dit promoten.Een dikke 5 sterrenlees meer

De ultieme driving experience.

Ben jij klaar voor de ultieme adrenaline kick?

Stap in onze Nissan GT-R en maak de rit van je dromen.