In een Ferrari rijden? De ultieme ervaring?

Wil jij in een Ferrari rijden? Om de adrenaline te ervaren tijdens het accelereren? Om met veel PK’s over de openbare weg te rijden en tijdens die rit de eigenaar te zijn van een supercar?

Je kunt er dan in Nederland voor kiezen om in een Ferrari California of in Ferrari 360 Modena te rijden. De Ferrari California zorgt ervoor dat jij met 460 PK binnen 3,9 seconden op de 100km/h zit terwijl de Ferrari 360 Modena hier 4,3 seconde voor nodig heeft. Behoorlijk snel allemaal.

Ferrari 360 Modena

400PK
4,3 seconde tot 100km/h

Ferrari California

460PK
3.9 seconde tot 100km/h

Het kan echter nog veel sneller.

De Nissan GT-R, beter bekend als Godzilla behoort tot één van de snelste productie auto’s ter wereld en is misschien wel de nachtmerrie van elke Porsche, Lamborghini en Ferrari rijder.

Nissan GT-R P600 Switzer Tuning

680PK
2,9 seconde tot 100km/h

Stel je nu eens voor dat jij straks in deze auto kan stappen en je met 680PK binnen 2,9 seconde op de 100km/h zit… Het gevoel en de adrenaline die je daarbij ervaart is onbeschrijfelijk.

Deze ervaring moet je mee hebben gemaakt in je leven! Bizar stukje techniek die r35! Rijd en stuurt heerlijk!
Anthony Halekor

Bij GTRRijden.nl is het mogelijk om zelf in een Nissan GT-R te rijden met een Switzer P600 Pakket. Het vermogen van deze Nissan GT-R is opgelopen tot +680 pk waarbij we de standaard Switzer sport uitlaat hebben we vervangen voor een Akrapovic uitlaatsysteem. Dit zorgt voor nog eens 18PK extra vermogen bovenop het P600 pakket van Switzer zelf. De combinatie tussen Switzers high-flow filters, high-performance ecu software en het Akrapovic uitlaatsysteem zorgt voor een geweldig geluid en meer vermogen zonder daarbij ook maar enig rijcomfort te verliezen.

Wil jij zelf ervaren hoe is om in een echte supercar te rijden? Kies dan voor een rit in Nissan GT-R. Heb je na het kijken van een van de Fast Furious films wel eens nagedacht om in een Nissan GT-R te stappen? Dan is dit kans. Deze ervaring is vele malen vetter dan een rit in een Ferrari en zal er voor zorgen dat elke Ferrari alleen de achterkant van deze brute bak zal zien als jij voorbij rijdt…

Net gereden in Almere! Wat geweldig overweldigend! Hele aardige instructeur! En een geweldige auto! Aanrader voor iedereen! Danku voor deze gave ervaring!!!
Rick Bouwman

Facebook Beoordeling
4.9

Nissan GT-R Rijden?

Dit kan al vanaf €97,-. Een ervaring die je nooit zult vergeten.