Vraag over je rit?

Ben je al in het bezit van een waardebon? En heb je een vraag? Bekijk dan onze veelgestelde vragen. Staat je vraag hier niet tussen? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Wil je de datum van je rit wijzigen? Klik hier

Wil je liever direct iemand spreken?

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om samen met een vriend meerdere ritten achter elkaar te boeken?

Ja dit is mogelijk. Hiervoor moeten jullie beide in het bezit zijn van een waardebon. Wil je een extra waardebon kopen zodat jullie achter elkaar kunnen rijden? Neem direct contact op voor een onze speciale aanbieding.

Is het mogelijk om passagiers mee te nemen tijdens de rit?

De boeking is geldig voor 1 persoon. Naast de bestuurder en instructeur nemen we geen passagiers mee in de GT-R. Wil je toch iemand meenemen? Dan heeft deze persoon een eigen waardebon nodig. Extra bon bestellen en op dezelfde dag rijden? Neem direct contact op voor onze speciale aanbieding.

Ben ik verzekerd tegen schade?

Per rit geldt een eigen risico van €1.500,00 voor schade tijdens de rit. Dit hoeft niet vooruit te worden betaald maar de chauffeur tekent ervoor dat hij de verantwoording draagt voor dit bedrag. Het is mogelijk om je eigen risico af te kopen voor € 25,- per rit. Wij adviseren altijd om het eigen risico af te kopen. Je bent volledig verzekerd tegen schade. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje!

Ik wil toch het "eigen risico" afkopen.. Kan dit?

Dat is zeker mogelijk. Tijdens het reserveren van je rit kan je alsnog het eigen risico afkopen. Heb je al gereserveerd en wil je alsnog je eigen risico afkopen? Stuur ons dan even een bericht via het contactformulier .

Ik wil toch graag gebruik maken van de "On-board video" optie.. Kan dit?

Dat is zeker mogelijk. Tijdens het reserveren van je rit kan je alsnog aanvinken dat je gebruik wilt maken van de “On-board video”. Heb je al gereserveerd? Stuur dan even een bericht via het contactformulier.

Waar mag ik rijden tijdens de Experience?

Je gaat rijden op de openbare weg. Vanaf de opstaplocatie leren we je hoe je met onze Nissan GT-R veilig van start kunt gaan om vervolgens op de snelweg het gaspedaal in te kunnen trappen.

In welke plaatsen is het mogelijk om op te stappen?

We vertrekken vanaf de Van der Valk locaties in: Almere, Apeldoorn, Den Bosch/Nuland, Wolvega, Zoetermeer, Roosendaal en Eindhoven.