SPECIAAL AANBOD – T/m maandag 2 december EXTRA KORTING op jouw ticket voor de GT-R Experience.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

De Nissan GT-R driving experience.

Dit is de best beoordeelde driving experience van Nederland.
Ervaar de fenomenale acceleratiekracht van onze 680 PK snelle Nissan GT-R R35… Een ervaring die je nooit zult vergeten.

680 PK
0-100 km/u binnen 3 seconde
Begeleiding door een Race-instructeur
Zelf rijden of meerijden
De Supercar Experience zonder begrenzer

Facebook Beoordeling
4.9

Meer dan 5.000 racefanaten gingen je voor…

Léon Megelink
Léon Megelink
2020-07-12T22:49:40+0000
Heel erg gaaf! Vandaag gereden met een super aardige instructeur. Zodra je het gas intrapt heb je het gevoel alsof je opstijgt! Dit is een ervaring wat iedereen wilt meemaken! Het geluid wanneer de auto start is alleen al super bruut!lees meer
Bert Bruil
Bert Bruil
2020-07-12T14:51:16+0000
Hele gave auto om te rijden, super snel is de auto maar je zou naar een circuit moeten gaan om het maximale uit de auto te kunnen halen.
Tim de Haan
Tim de Haan
2020-07-12T09:35:31+0000
Super ervaring. Afgelopen zaterdag deze machine mogen meemaken, wat een genot.Je hebt verwachtingen, maar dit soort geweld valt niet te verwachten.Super chille instructeur, heel vriendelijk en spraakzaam.Dit is zeker voor herhaling vatbaar en zal ook in de omgeving dit promoten.Een dikke 5 sterrenlees meer

Het gevoel dat je ervaart is niet te beschrijven. Gelukkig geldt het spreekwoord: “één foto zegt meer dan 1000 woorden.”

Het gevoel is misschien een beetje te vergelijken als een ritje in de achtbaan. Je wilt meteen nog een keer. De achtbaan bestuur je echter niet zelf. Jij bestuurt onze GT-R straks wél zelf… Er is geen begrenzer aanwezig waardoor je vol gas kan vertrekken en in minder dan 3 seconde op de 100km/u zit. Deze acceleratiekracht is niet te beschrijven en wil je na de eerste keer rijden nog een keer ervaren net als Maikel:

“Gister voor de 2e keer met de gtr mogen rijden! wat een geweldige ervaring blijft het, zou het elke dag wel willen doen! ik weet zeker dat er nog wel een 3e keer komt !”

Maikel Dekker

Deze tickets zijn nu tijdelijk met korting beschikbaar.

Kies jij voor de basic experience van 20 minuten of de Xtreme experience van 40 minuten? Let op: heb je nog geen rijbewijs of wil je liever met een van onze ervaren instructeurs meerijden? Kies dan voor de basic experience meerijden. Wat je ook kiest, het is hoe dan ook een ervaring die je nooit zult vergeten.

GT-R driving experience basic

Je gaat samen met onze instructeur 20 minuten de openbare weg op. Je geeft zelf gas en schakelt met flippers of manueel. Een prima start om kennis te maken met onze Nissan GT-R.

*+ 10 minuten fotomoment en instructie.

van €135
voor €97

voor €67,50

GT-R driving experience xtreme

Ben je een diehard GT-R fan? Dan is 40 minuten zelf rijden in onze supercar dé Experience voor jou. Je geeft zelf gas en schakelt met flippers of manueel. Dit is extra lang genieten!

*+ 10 minuten fotomoment en instructie.

van €240
voor €159

voor €120

GT-R driving experience basic | Meerijden

Heb je zelf geen rijbewijs of ben je om welke reden dan ook niet rijbevoegd? Ga samen met onze instructeur als bijrijder 20 minuten de openbare weg op. Een prima start om kennis te maken met onze Nissan GT-R.

*+ 10 minuten fotomoment en instructie.

van €135
voor €97

voor €67,50

IK WIL RIJDEN

Stap jij in onze Nissan GTR?

Dit is een ervaring die je nooit zult vergeten. Hou jij van snelle auto’s en heb je altijd eens in een supercar willen rijden? Dit is je kans. Bestel nu jouw ticket voor de GT-R Experience met flinke korting.