Supercar huren bij het leukste bedrijf van Nederland?

Wil jij graag een Supercar huren? Ervaar zelf hoe het is om zelf met een supercar over de weg te scheuren. Stel je voor dat jij de sleutels in je hand krijgt en zelf het gaspedaal van een supercar in mag trappen… als je jouw hart daar niet sneller van gaat kloppen dan kan je waarschijnlijk beter stoppen met lezen. 

Meer informatie

Supercar huren bij GTRRijden.nl

Bij Gtrrijden is het mogelijk om zelf in één van ‘de snelste supercars ter wereld’ te rijden én te huren voor speciale gelegenheden zoals een trouwerij, gala, huwelijksaanzoek of bijvoorbeeld een bedrijfsfeest. De supercar van Gtrrijden.nl, dé bekendste Nissan GT-R van Nederland beschikt over ruim 680 PK en is uitgerust met een Switzer Tuning P600 pakket. Wil je gewoon een keer ervaren hoe het is om in een supercar te rijden?

De Supercar Experience

Wij van GTRrijden hebben een speciale Supercar Experience zodat niet alleen de rijken der aarde het gevoel van een supercar kunnen ervaren. Je kan naast het huren van een supercar dus ook zelf achter het stuur stappen tijdens onze on the road Experience. Lijkt het je leuk om een keer voor 20 of 40 minuten plaats te nemen achter het stuur van een supercar met ruim 680PK en 750NM koppel? Neem dan een kijkje bij onze arrangementen.

We helpen jou natuurlijk met het maken van een paar vette foto’s zodat je aan iedereen kunt laten zien in wat voor een brute bollide jij hebt gereden. Daarna krijg je een uitgebreide uitleg over de auto en kun je een kijkje nemen onder de motorkap waarna je samen met onze instructeur de openbare weg op gaat. Je wordt tijdens de experience begeleid door een ervaren instructeur die jou van tevoren instructies geeft zodat je het maximale uit de supercar kunt halen. Onze instructeurs hebben zelf jarenlang in supercars gereden en zijn vanuit die passie Gtrrijden begonnen.

Onze missie
Een supercar huren zou voor iedereen mogelijk moeten zijn. Vanuit deze gedachten hebben wij dit concept ontwikkeld waar wij in de loop der jaren al duizenden mensen en glimlach op hun gezicht mee hebben bezorgt.

Tijdens de arrangementen, die zeer schappelijk zijn geprijsd, krijg je echt waar voor je geld. Dat blijkt ook wel over de recensies die wij hebben ontvangen.

Supercar huren, een unieke experience

Er zijn meerdere bedrijven waarbij supercars gehuurd kunnen worden echter onderscheid GTRRijden zich door de persoonlijk aandacht voor de rijder: voor, tijdens en na de rit. De missie van de instructeurs is: “het bezorgen van een onvergetelijke ervaring”.

Lijkt het jou gaaf? Bepaal dan wanneer jij deze supercar wilt huren en in deze supercar wilt rijden! Je kunt deze supercar huren voor 20 of 40 minuten. Ben jij klaar voor een onvergetelijke Experience?

Contactgegevens

1326 JE Almere
06 – 46 69 51 76
KVK: 28056023
BTWNR: NL 800501135B01

Volg ons op sociale media

Veilig betalen