Supercar huren bij het leukste bedrijf van Nederland

Wil jij graag een Supercar huren? Ervaren hoe het is om met een supercar over de weg te scheuren? Stel je voor dat jij de sleutels in je hand krijgt en zelf het gaspedaal in mag trappen… als je jouw hart daar niet sneller van gaat kloppen dan kan je waarschijnlijk beter stoppen met lezen.

Supercar huren bij GTRRijden.nl

Bij Gtrrijden is het mogelijk om in een van ‘de snelste supercars ter wereld’ te rijden en kun je deze supercar huren. Dit is pure elegantie en brute power. De supercar van Gtrrijden beschikt over ruim 680 pk en is uitgerust met het Switzer Tunig p600 pakket.

De Supercar Experience

Bij gttrrijden ontdek je tijdens hun ‘Supercar huren Experience’ alles rondom deze supercar. Niet alleen mag jij zelf achter het stuur stappen, ook krijg je een uitgebreide uitleg over deze ‘bizar snelle auto’ tijdens de rit. Je wordt tijdens de experience namelijk begeleid door een ervaren instructeur die jou van tevoren in en rondom de auto alles uitlegt. De ervaren instructeurs hebben allen zelf al jarenlang in supercars gereden en zijn vanuit die passie Gtrrijden begonnen: je kunt de Nissan GT-R als supercar huren. Bij Gtrrijden vinden ze dat een supercar huren voor iedereen mogelijk moet zijn. Tijdens de arrangementen, die trouwens zeer schappelijk zijn geprijsd, krijg je echt waar voor je geld. Dat blijkt ook wel over de recensies die zij hebben ontvangen.

Facebook Beoordeling
4.9
Pascal Thys
Pascal Thys
2018-10-28T16:17:02+0000
Dit was gewoon de max. Iedereen die van snelheid houd en wat extra pk's raad ik iedereen deze wagen en deze firma aan voor het eens te testen. Hier heb je de gelegenheid voor alle pk's er uit te duwen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar en mij zien ze zeker nog is terug
AI Azaan
AI Azaan
2018-10-14T14:58:52+0000
Super leuk!!!Ben zelf 2 keer geweest achter elkaar op 100% auto live
Niels Vd Spoel
Niels Vd Spoel
2018-10-14T14:52:58+0000
Super super dik! Beveel het iedereen aan !!
Annemieke Kiesenberg - Veenstra
Annemieke Kiesenberg - Veenstra
2018-09-26T19:20:24+0000
Op 17/08/2018 hadden wij de Nissan Gtr geboekt voor ons huwelijk.Via mail en telefoon contact gehad en na vele telefoontjes hebben wij de Nissan geboekt. Wij mochten in Juli een proef rit maken in Roosendaal. Wij zijn daar door Hennie ontzettend goed ingelicht en hebben een geweldige proefrit gehad. Duidelijke uitleg, goede aanwijzingen en verkenning van deze enorm snelle auto!Wij konden na de proefrit niet meer wachten op onze grote dag. Op onze trouwdag was Hennie mooi op tijd en de auto zag er prachtig uit. Hennie reed in onze eigen auto achter ons aan naar alle foto-locaties, gemeentehuis en feestlocatie. Hield zich op de achtergrond, wachten op ons buiten toen wij in het gemeentehuis waren en wachten nog even bij de feestlocatie omdat er veel bekijks was voor de auto. Kortom; wij waren enorm blij dat wij de Gtr geboekt hadden voor onze mooie dag! Daarna netjes de borg terug gekregen.Bedankt voor alles Gtr-rijden!
Dennis van Hoorn
Dennis van Hoorn
2018-09-07T18:38:24+0000
Paar weken geleden mogen sturen ......man man wat een machine ....daar gaat m,n Nissan hart sneller van kloppen �
Thom Vrijmoed
Thom Vrijmoed
2018-07-22T13:26:06+0000
Leuke rit gehad en super aardige instructeur!
Google Beoordelingen
4.6
Ruud van Eijndhoven
Ruud van Eijndhoven
17:57 25 Feb 17
Ik had al wat vaker in snelle auto's meegereden, als bijrijder. Afgelopen zondag zelf achter het stuur plaats mogen nemen van deze prachtige GT-R. Ik voelde me als een klein kind in een snoepwinkel, wat een wagen! Het vermogen en het geluid van de GT-R is echt fenomenaal, wanneer je het gaspedaal intrapt zit je voordat je het doorhebt (want zo gemakkelijk gaat het) al boven toegestane snelheden. Ik heb echt genoten en krijg elke keer als ik er aan denk weer een big smile op m'n gezicht!
Reservato
Reservato
01:10 23 Feb 17
Zoals beloofd inderdaad een onvergetelijke ervaring. Mijn collega en ik hebben allebei 40 minuten zelf gereden in deze brute wagen. Aardige instructeur die ons veel wist te vertellen over de GT-R en andere sportwagens tijdens de rit. Uiteraard gaf het een dikke kick om het gaspedaal meerdere malen vol in te trappen. Tot de volgende keer David.
Niels Moens
Niels Moens
17:09 25 Feb 17
Een droomwagen, unieke ervaring! Topbegeleiding, ik kom zeker nog eens terug!

Supercar huren, een unieke experience

Er zijn meerdere bedrijven waarbij supercars gehuurd kunnen worden echter onderscheid GTRRijden zich door de persoonlijk aandacht voor de rijder: voor, tijdens en na de rit. De missie van de instructeurs is: “het bezorgen van een onvergetelijke ervaring”.

Lijkt het jou gaaf? Bepaal dan wanneer jij deze supercar wilt huren en in deze supercar wilt rijden! Je kunt deze supercar huren voor 20 of 40 minuten. Ben jij klaar voor een onvergetelijke Experience?

[custom-facebook-feed]