De Ferrari driving experience.

Dit is de best beoordeelde driving experience van Nederland. Ervaar de fenomenale acceleratiekracht van onze 570 PK snelle Ferrari 458 spider… Een ervaring die je nooit zult vergeten.

✓ 570 PK
✓ 0-100 km/u binnen 3,4 seconde
✓ Begeleiding door een Race-instructeur
✓ Zelf rijden of meerijden
✓ De Supercar Experience zonder begrenzer

Stel je voor dat jij de kans krijgt om zelf in een supercar met 570PK te rijden…

Hoe zou jij na afloop reageren? Je zit werkelijk waar vol adrenaline… Je hebt zojuist de ultieme driving experience van Nederland & België gevonden…
"Wat een ervaring! Wilde het al lang doen maar kwam er steeds niet van. Super blij dat ik ben gegaan. Top."
Anthony Lee

ALS BEST BEOORDEELD

Hoe ziet de experience eruit?

Houd je van adrenaliene en super snelle auto’s? Dan moet je dit meemaken! Je voelt de adrenaline letterlijk door je lichaam gieren als je het gaspedaal van onze 570 PK snelle Ferrari vol intrapt. Samen met onze instructeur ga je voor 20 of 40 minuten rijden op de openbare weg. Ben jij er klaar voor om binnen 3,4 seconde op 100 km/u te zitten? * Deze experience vertrekt vanaf onze locatie in de buurt van Naaldwijk. Bij het kopen van de waardebon ontvang je van ons de exacte locatie per e-mail.

1. Foto moment

Tijdens de experience heb je voor én na je rit de mogelijkheid om foto’s en filmpjes te maken. Een foto van jezelf voor, naast en natuurlijk in de auto mag niet ontbreken!

2. Instructies

Onze instructeur geeft je een uitgebreide uitleg over hoe je deze supercar veilig kan besturen. We leggen je precies uit hoe je schakelt en gebruik kan maken van de TURBO boost functies.

2. Instructies

Onze instructeur geeft je een uitgebreide uitleg over hoe je deze supercar veilig kan besturen. We leggen je precies uit hoe je schakelt en gebruik kan maken van de TURBO boost functies.

3. VROEMM GASSEN MAAR!

Je kan kiezen uit 2 experiences. 20 of 40 minuten rijden. Bij elke experience hebben is er 10 minuten extra tijd gereserveerd voor het foto moment en de instructies.

Wat kost de Experience?

Ferrari 458 driving experience

Je gaat samen met onze instructeur 20 minuten de openbare weg op. Je geeft zelf gas en schakelt met flippers of manueel. Een prima start om kennis te maken met onze Ferrari 458. *+ 10 minuten fotomoment en instructie.
voor €400

Ferrari 458 driving experience | Meerijden

Heb je zelf geen rijbewijs of ben je om welke reden dan ook niet rijbevoegd? Ga samen met onze instructeur als bijrijder 20 minuten de openbare weg op. Een prima start om kennis te maken met onze Ferrari 458. *+ 10 minuten fotomoment en instructie.
voor €400

De rit van je dromen maken?

Rijden in een Ferrari 458 is een ervaring die je nooit zult vergeten.

Meer dan 5.000 racefanaten gingen je voor…

Dennis is niet de enige die we zeker terug hebben gezien… eigenlijk wil je meteen nog een keer. Het gevoel dat je ervaart is niet te beschrijven. Gelukkig geldt het spreekwoord: “één foto zegt meer dan 1000 woorden.”

Een rit in de achtbaan...

Het gevoel is misschien een beetje te vergelijken als een ritje in de achtbaan. Je wilt meteen nog een keer. De achtbaan bestuur je echter niet zelf. Jij bestuurt onze Ferrari 458 straks wél zelf… Er is geen begrenzer aanwezig waardoor je vol gas kan vertrekken en in minder dan 3 seconde op de 100km/u zit. Deze acceleratiekracht is niet te beschrijven en wil je na de eerste keer rijden nog een keer ervaren.
"Wat een ervaring! Wilde het al lang doen maar kwam er steeds niet van. Super blij dat ik ben gegaan. Top."
Anthony Lee

Veelgestelde vragen

Waar mag ik rijden tijdens de Experience?
Je gaat rijden op de openbare weg. Vanaf de opstaplocatie leren we je hoe je met onze Ferrari veilig van start kunt gaan om vervolgens op de snelweg het gaspedaal in te kunnen trappen.
In welke plaatsen is het mogelijk om op te stappen?
Deze experience vertrekt vanaf onze locatie in de buurt van Naaldwijk. Bij het kopen van de waardebon ontvang je van ons de exacte locatie per e-mail.
Ben ik verzekerd tijdens mijn experience?
Tijdens uw rit bent u volledig verzekerd. Dit zit bij de aanschafsprijs inbegrepen.
Is het mogelijk om passagiers mee te nemen tijdens de rit?
De boeking is geldig voor 1 persoon. Naast de bestuurder en instructeur nemen we geen passagiers mee.
Is het mogelijk om samen met een vriend meerdere ritten achter elkaar te boeken?
Ja dit is uiteraard mogelijk. Jullie kunnen nu allemaal een waardebon kopen en deze tegelijkertijd bij ons inwisselen zodat jullie samen van deze ervaring kunnen genieten.
Hoe vindt de betaling plaats?
Je kunt bij ons gemakkelijk online betalen. De betaling gaat via Mollie (Nederlandse klanten kunnen zo betalen via Ideal en Belgische klanten via Ban Contact). Uiteraard is onze website geheel beveiligd door middel van het SSL certificaat waardoor je gegevens in veilige handen zijn.

Ben jij klaar voor de ultieme adrenaline kick?

Stap in onze Ferrari 458 en maak de rit van je dromen.